Information om resan

Resan Vi kommer att åka flyg från Göteborg – Landvetter, Stockholm Arlanda eller Köpenhamn, Kastrup lördagen den 22/9 och reser hem från Split den 29/9. Med transfer från flygplatsen  i Split tar vi oss till hotellet på Brac och Hotel Amor.  Flygtider: Landvetter:  Avresa 22 september: (mellanlandning i Köpenhamn)Landvetter-Köpenhamn kl 15.45 – 16.35 (Flightnummer kommer inom kort)Köpenhamn -Split kl […]

Resan

Vi kommer att åka flyg från Göteborg – Landvetter, Stockholm Arlanda eller Köpenhamn, Kastrup lördagen den 22/9 och reser hem från Split den 29/9. Med transfer från flygplatsen  i Split tar vi oss till hotellet på Brac och Hotel Amor. 

Flygtider:

Landvetter: 

Avresa 22 september: (mellanlandning i Köpenhamn)
Landvetter-Köpenhamn kl 15.45 – 16.35 (Flightnummer kommer inom kort)
Köpenhamn -Split kl 17.55 – 20.10 (Flightnummer kommer inom kort)

Hemresa 29 September: (mellanlandning i Köpenhamn)
Split-Köpenhamn kl 12.00 – 14.15 (Flightnummer kommer inom kort)
Köpenhamn-Landvetter kl 17.30 – 18.25 (Flightnummer kommer inom kort)

Arlanda:

Avresa 22 september
Arlanda-Split kl 16.00 – 18.45 (Flightnummer kommer inom kort)

Hemresa 29 september: 
Split-Arlanda kl 19.40 – 22.25 (Flightnummer kommer inom kort)

Kastrup:

Avresa 22 september
Köpenhamn -Split kl 17.55 – 20.10 (Flightnummer kommer inom kort)

Hemresa 29 september: 
Split-Köpenhamn kl 12.00 – 14.15 (Flightnummer kommer inom kort)

Klicka här för att komma till anmälan! 

Lägret/resan har ett maxantal på 50 st deltagare. 25 platser från Landvetter (inklusive Kastrup) och 25 platser från Arlanda. Anmäler man sig efter att antalet har uppfyllts, så sätts man på en standby-lista. Är det någon/några som hoppar av så fylls det automatiskt på från standby listan.

hotell-brac-amor-023
hotell-brac-amor-022

Hotellet

På trevliga ön Brac kan vi erbjuda boende på Hotel Amor. Hotell Amor ligger i orten Supetars på Brac. Det är en del av Velaris resort och det lever upp till sin klassificering som 4*-igt. Hotellet stod nybyggt 2007.

På promenaden till havet passerar gästerna genom hotellets trädgård med olivträd, höga palmer och pinjeträd. Från egna närliggande odlingar kommer solmogen frukt, fräscha grönsaker och en prisbelönt olivolja som används i hotellets restaurang. Hotellet har ett Spa där gästerna erbjuds massage, sauna och skönhetsbehandlingar. För träning finns det på hotellet ett gym. Till centrum av den lilla staden Supetar med restauranger, barer och affärer är det en kort promenad..

hotell-brac-amor-035
hotell-brac-amor-036

Rum
Dubbelrum (ca 26-29 m2) för 2-3 personer med balkong mot omgivning.
Alla rum är luftkonditionerade och har balkong, Wi-Fi, minibar, säkerhetsbox, telefon, satellit-TV, badrum med dusch eller badkar och wc samt hårfön.
De flesta rum har balkong mot havssidan.

hotell-brac-amor-003
hotell-brac-amor-007

Bad
Klapperstensstrand samt poolområde (pool 72 m2, barnpool 10 m2). Solstolar vid poolen ingår i priset samt mot tillägg på stranden.

hotell-brac-amor-018
hotell-brac-amor-019

Övrigt
Byggt 2007, fördelat på 3 våningar, 2 byggnader (Amore och Vila Vela Luka) och 84 rum. Utomhuspool med sötvatten, spa, frisör/skönhetssalong, gym, restaurang, bar, strandbar, cykeluthyrning, dykcenter, tennis, bordtennis och konferenssal. Internetcafé finns tillgänglig i lobbyn samt gratis Wi-Fi på hela hotellet. Städning 7 dagar i veckan.

hotell-brac-amor-001a
hotell-brac-amor-037

Film på hotellet:

Träningen

Ledarna Tony Irving, Daniel Everborn och Susanna Geiros ansvarar för att schemat blir så optimalt som möjligt! Vi erbjuder tränare i samtliga discipliner inom Bugg och Rock’n Roll-danserna och latin- och standardanserna.

Du själv bestämmer hur mycket ni vill träna. På träningsschemat kan du se vilka som är ledare samt hur deras träningar kan gå till. Vi kommer även att ha några gemensamma träningar under veckan för att skapa sammanhållning inom gruppen!

Lokalen
Konferensrum med ”keramik/ wood floor” som kan användas som dansgolv ligger på övre våningen i restaurang byggnaden (se bild ca 50m från hotellet). Golvytan är på 230 m2.

Övrig information

Pris 12 790 kr, avser del i dubbelrum

Vad ingår?

 •  Dansundervisning och träningspass
  – Standard, latin, bugg & swing
 • Halvpension (frukost och lunch)
 • Transfer till och från flygplats i Kroatien
 • Träningspass på stranden
 • Sol, bad och njut av god mat!
 • Flyg från Landvetter, Göteborg, Arlanda, Stockholm eller Kastrup, Köpenhamn
 • Workshops
 • Strandhandduk på hotellet
 • Överraskningar
 • En resa du aldrig glömmer!

Pris 12 790 kr per person/del av dubbelrum

Enkelrumstillägg: 1 950 kr

Ombokning

Läs mer här

Under 18 reser med målsmans sällskap eller påskrivet intyg från målsman.

Sista bokningsdag är:

maj 2018