Ledarpresentation

Tony Irving Tony Irving är en dansinstruktör med bred kunskap och mycket erfarenhet. Känd från TV i programmet Let’s Dance, har också ett radioprogram på lördagar på Mix Megapol. Tony är även domare i dans och har flertalet utmärkelser i tävlingssammanhang. Tony har även skrivit flera böcker och varje vecka är han på Viking Line […]

Tony Irving

Tony Irving är en dansinstruktör med bred kunskap och mycket erfarenhet. Känd från TV i programmet Let’s Dance, har också ett radioprogram på lördagar på Mix Megapol. Tony är även domare i dans och har flertalet utmärkelser i tävlingssammanhang. Tony har även skrivit flera böcker och varje vecka är han på Viking Line Cinderella på danskryssning!

Daniel Everborn

Daniel rör sig inom bugg och rock’n rolldanserna han är tävlingsdansare med flera års erfarenhet och bra resultat från tävlingsgolvet. Daniel är en uppskattad instruktör som jobbar med föreningar och skolor runt om i landet, han är även domare. Daniels främsta egenskap är att fånga upp en grupp och han gillar humor och blandar gärna in det i sina träningar.

Susanna Everborn

Susanna har dansat/tävlat i bugg och rock’n rolldanserna sen barnsben och tillhör idag tillsammans med sin partner Daniel Everborn eliten i bugg. Susanna har de senaste åren instruerat mer och mer och hon brinner för socialdans då det är väldigt viktigt med glädje i dansen. Susannas främsta gemenskap är hennes förmåga att sprida glädje i ett rum!